test banner

Back to school: waarom weer naar school gaan zo slecht nog niet is

  • Geplaatst op
  • Door Casetastic
  • 0
Back to school: waarom weer naar school gaan zo slecht nog niet is

Bah, de vakantie is alweer bijna voorbij. Heb je al zin om weer naar school te gaan? Of bevalt het je eigenlijk nog even nét iets te goed? We hebben speciaal voor jou een aantal redenen op een rijtje gezet, waarom weer naar school gaan zo slecht nog niet is.

1. Ritme

Heerlijk, weken lang lekker doen en laten waar je zin in hebt. Maar geloof ons, op een gegeven moment gaat ook dat vervelen. Een goed ritme zorgt er voor dat je veel meer energie krijgt en meer uit je dag kunt halen. Beken maar, ook jij hebt in de vakantie wel eens een hele dag zitten Netflixen! 

 

2. Klasgenoten

Sommige klasgenoten zijn heel leuk als je ze op school ziet en spreekt, maar toch zou je er nooit in je vrije tijd mee afspreken. Deze heb je dus misschien al weken niet meer gezien! Tijd om even lekker bij te kletsen en alle mooie vakantieverhalen met elkaar te delen.

 

3. Drankjes in de stad

Studeer je en woon je op kamers? Dan heb je misschien gemerkt het in de vakantieperiode op sommige plekken in de stad 's avonds een stuk rustiger is. Veel studenten besluiten om de vakantie toch (deels) in het ouderlijk huis door te brengen en er zijn natuurlijk veel mensen op vakantie. Beginnen de scholen weer? Dan wordt het ook gelijk weer een stuk drukker en gezelliger!

 

4. Introductie

Begin je net aan een nieuwe studie? Dan staat de introductieweek voor de deur. Elke opleiding organiseert deze week natuurlijk anders, maar over het algemeen is deze week een garantie voor feesten en gezelligheid. Dat klinkt zo slecht nog niet toch?

 

5. Shoppen!

Tijd om te shoppen voor nieuwe schoolspullen. Hou jij ook zo van al die pennen, schriften, boekjes, agenda's en noem maar op? Dan is het nieuwe schooljaar je excuus om eens lekker los te gaan.

 

Ben je nog niet overtuigd? Zorg dan in ieder geval dat je goed voorbereid bent met onze powerbanks, zodat je altijd nog lekker in je telefoon weg kan dromen naar een zonnige plek..

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden