test banner

De mooiste cases voor je special edition iPhone 7 (RED)

  • Geplaatst op
  • Door Casetastic
  • 0
De mooiste cases voor je special edition iPhone 7 (RED)

Heb jij een mooie nieuwe iPhone 7 (RED) of ben je gewoon benieuwd hoe super gaaf deze telefoon kan zijn? Show je rode iPhone met een speciale Casetastic-touch en iedereen zal je sowieso nakijken!

iPhone 7 (RED) en iPhone 7 plus (RED)

In maart introduceerde Apple de speciale iPhone 7 (RED) geïntroduceerd. Met deze mooie opvallende nieuwe iPhone wordt gevierd dat Apple al maar liefst 10 jaar samenwerkt met (RED) in de strijd tegen Aids. Met de aankoop van deze telefoon steun je, naast dat je een mooi exclusief toestel hebt, ook dit fonds.

 

Showen maar!

Met zo’n toffe iPhone is het natuurlijk super zonde om een case te kopen die bijna het hele toestel bedekt. Maar geen hoesje, dat is natuurlijk ook niet zo’n goed idee. Daarom hebben we speciaal voor jou vier van onze toffe cases die super geschikt zijn voor de iPhone 7 (RED) op een rijtje gezet.

1. Ananas? Ananas? Neee, pineapple!

Met deze toffe pineapple outline-case die MOET je gewoon hebben. De witte subtiele ananassen steken perfect af bij je felrode achterkant en maken de case compleet af. Bekijk deze ananas case hier!

2. Coffee keeps me going until it's time for wine.

Beter hadden wij het zelf niet kunnen zeggen. Deze toffe witte quote heeft hetzelfde effect als de ananassen en kleurt perfect bij je rode iPhone. De case komt uit de collectie van de Amerikaanse Cat Coquillette, die graag een lach op je gezicht brengt. Meer foto’s zien? Bekijk deze case dan hier.

3. Abstracte lijnen

Ga je toch liever voor een abstract design, dan kun je gaan voor deze case van de Britse ‘ Project M’. De lijnen zorgen voor een stijlvolle afwerking van je telefoon. Bekijk deze case en de andere cases in haar collectie hier

4. Lumberjack

Kun je stiekem nog steeds geen genoeg krijgen van het houthakkers patroontje? Kleed je iPhone 7 dan aan met een deels transparante, deels houthakkersbloes case. Het ontwerp is van Nicklas Gustafsson uit Zweden. Nicklas laat zich inspireren door allerlei stijlen en invloeden en houdt ervan om fotografie en handgetekende afbeeldingen te combineren. Bekijk deze case hier.

 

Nog meer cases met een transparante achterkant? Kijk eens rond in onze verschillende collecties.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden