test banner

Hip & healthy: Hoe je de weg naar je summer body een stuk leuker maakt!

  • Geplaatst op
  • Door Casetastic
  • 0
Hip & healthy: Hoe je de weg naar je  summer body een stuk leuker maakt!

Wie zegt dat de weg naar je summer body zwaar moet zijn? Dat je hiervoor 3 keer in de week naar de sportschool moet en de longen uit je lijf moet fietsen? Met onze 6 tips zet jij een stap richting je comfortabele summer body, zonder dat je super veel moeite hoeft te doen!

1. Ga de uitdaging met jezelf aan

Je work-out wordt een stuk leuker als je je voortgang bijhoudt. Soms lijkt het alsof het allemaal niks uithaalt, die uren die je zit de ploeteren in de sportschool, maar dat is niet zo! Als je je voortgang bijhoudt met een van de tientallen apps die hiervoor zijn kun je de uitdaging met jezelf aangaan. Probeer elke keer dat je gaat sporten nét iets meer te doen of nét iets sneller te gaan, dan zul je zien wat voor grote stappen je maakt!

 

2. Ga dansen!

Met een uurtje dansen verbrand je al zo 400 calorieën! Hét excuus om je vriendinnen dus weer eens mee te slepen voor een avondje vol met coole moves en veel gelach in de plaatselijke discotheek. Een betere work-out kun je niet hebben, dus probeer daar maar eens nee tegen te zeggen. Is dit toch niet helemaal je ding? Ga dan met je partner op dansles, Latijnse dans is én heel leuk om samen te doen én je summer body komt steeds weer een stapje dichterbij!

 

3. Ga naar buiten

Het mooie weer is geen excuus om niet te sporten, maar het is juist iets waar je van moet profiteren! Ga lekker samen met je vriendinnen wandelen om ergens te picknicken in de natuur of creëer je eigen bootcamp in je achtertuin. Super leuk en dat allemaal in het lekkere zonnetje!

 

4. Creëer de perfecte work-out playlist

Muziek maakt alles beter, zo ook sporten! Ga eens een middagje zitten om jouw perfecte work-out playlist in elkaar te zetten, je zult zien dat je vanzelf meer zin krijgt om te gaan sporten.. Alle dansjes die je al waagt tijdens het in elkaar zetten van de playlist zijn natuurlijk ook al leuk meegenomen.

 

5. Zorg voor een doel

Koppel een doel aan je work-out, dan wordt het ineens een stuk leuker. Heb je altijd al eens een marathon willen lopen? Of kijk je altijd vol bewondering naar mensen die mud-masters parcours afleggen? Koop je startbewijs en werk er in een aantal maanden naartoe, iedereen kan dat bereiken zolang je maar een doel hebt!

 

6. Neem de trap

Op je werk, op school, in de winkel, op het station, overal hebben ze van die enorm handige liften. Maar nee, niet meer voor jou! Neem gewoon eens de trap, al met al krijg je zo toch weer wat extra beweging op een dag, zonder dat je veel extra tijd kwijt bent. Alles voor die summer body!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden