test banner

Inside & outside: De leukste backgrounds om je telefoon helemaal af te maken!

  • Geplaatst op
  • Door Casetastic
  • 0
Inside & outside: De leukste backgrounds om je telefoon helemaal af te maken!

Met de mobile cases van Casetastic ziet je telefoon er van de buitenkant helemaal top uit, maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet. Speciaal voor jou hebben we de leukste gratis backgrounds op een rijtje gezet! Mix & match je case met een van onze tips.

1. Aquarel

Zo leuk, fris, zomers. Kies een van de mooie aquarel achtergronden als je helemaal klaar wil zijn voor de zomer. Lekker subtiel maar toch heel erg mooi. Deze background zorgen voor een rustige maar toch vrolijke sfeer.

 

  Aquarel 1 Aquarel 2 Aquarel 3

 

 

 

2. Marble

Een van de favoriete prints van dit moment is de marble-print. Je hebt hem in allerlei soorten en maten, combineer onze cases met een van deze toffe marble achtergronden. 

 

Marble 1 Marble 2 Marble 3

 

 

4. Polygon

Deze toffe polygon achtergronden bestaan uit kleurrijke vlakken en lijnen. Voor iedereen die wél van kleur houdt maar toch liever een iets strakkere achtergrond heeft.

 

Polygon 1 Polygon 2 Polygon 3

 

 

5. Quote

Een goede quote is altijd leuk en kan je achtergrond helemaal afmaken. Je hebt ze natuurlijk in allerlei soorten en maten, maar dit zijn een aantal van onze persoonlijke favorieten. Kijk ook eens naar deze case van Elizabeth Frederiksson.

 

Quote 1 Quote 2 Quote 3

 

 

6. Nature

Deze toffe natuur achtergronden met een speciale twist hebben ons hart gestolen. Iedereen kent natuurlijk de standaard strand plaatjes, maar met deze achtergronden geef je je telefoon een super mysterieuze uitstraling.

 

Nature 1  Nature 2 Nature 3

 

Is er nog een stijl die jij mist in dit rijtje? Laat je reactie achter in de reacties!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden