test banner

Summer holiday kit voor je telefoon: ik ga op vakantie en ik neem mee..

  • Geplaatst op
  • Door Casetastic
  • 0
Summer holiday kit voor je telefoon: ik ga op vakantie en ik neem mee..

Houd jij er ook zo van om goed voorbereid op vakantie te gaan? Met deze 4 handige vakantiegadgets voor je telefoon ga je voorbereid op reis en weet je zeker dat je altijd je leuke momenten vast kunt leggen.

1. Selfiestick

Tja, niet iedereen zal er fan van zijn en het ziet er misschien niet super charmant maar het is toch wel erg handig hoor! Als je geen enorme camera uitrusting met statief en al meesleept op vakantie, maar je wil wel graag de tofste herinneringen vastleggen dan is een selfiestick toch wel erg tof om bij je te hebben. Stel je voor, je bent op vakantie met je vriend en de meeste foto’s zijn van hem of jou alleen omdat toch íemand die foto moet maken. Dan is een selfiestick dé uitkomst. Dat het er nou een beetje malloterig uitziet dat moet je maar snel vergeten, die mensen die je daar tegenkomt zie je toch nooit weer!

 

2. Glazen screenprotector

Een glazen screenprotector is dé oplossing voor de onhandige personen onder ons. Op vakantie zal je misschien wel een flinke wandeling gaan maken in de bergen of lekker rondstruinen in de stad vol met harde kiezels. Dan is het toch wel érg handig dat als je je telefoon op de grond laat vallen, je niet meteen een enorme barst in je scherm hebt.

 

3. Stijlvolle telefooncase

Als de voorkant beschermt is met je glazen screenprotector, dan kun je je achterkant beschermen met een van de stijlvolle zomerse telefooncases. Met deze cases zorg je er voor dat jouw telefoon bescherm is en er ook nog eens super zomervakantie-proof uitziet!

 

4. Matchende powerbank

Om het helemaal af te maken en de lange reis te overleven kun je bij je telefooncase ook een matchende powerbank  uitzoeken. Op deze manier weet je zeker dat je altijd een volle batterij hebt om lekker muziek te luisteren of dat ene prachtige plekje vast te leggen. Beter voorbereid kun je niet zijn!

 

Mist er nog iets in deze summer holiday kit voor je telefoon? Laat het weten in de reacties!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden