test banner

Waarom het eigenlijk helemaal niet zo erg is om single te zijn

  • Geplaatst op
  • Door Casetastic
  • 0
Waarom het eigenlijk helemaal niet zo erg is om single te zijn

Als single lady heb je misschien soms het idee dat mensen je zielig vinden. Een opmerking van oma ‘zeg wanneer neem je nou weer eens iemand mee?!’ of een geruststellende ‘maak je maar geen zorgen, ooit vind je wel iemand’ van je vriendin zijn dingen die je waarschijnlijk regelmatig hoort. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo erg om single te zijn! Weetje waarom niet?

1. Alle tijd voor wat jij leuk vindt

Wil iemand drankjes doen? Jahoor, jij bent er bij! Even een avond gewoon helemaal niks? Kan prima! Niet dat een vriend of vriendin hebben super vervelend is, maar het slikt natuurlijk wel een flink deel van je tijd op. Nu je single bent heb je alle tijd om alles te doen wat jij leuk vindt, zonder dat je je plannen aan hoeft te passen op je partner.

 

2. Kijk je ogen uit!

Niemand die je boos aankijkt op het moment dat je die ene gespierde jongen in de sportschool nét iets te lang aanstaart. Jij bent zo vrij als een vogeltje, dus er mag dan ook volop geflirt worden.. en dat is leuk!! Wat dat betreft heeft iedereen wel gelijk, er zijn genoeg vissen in de zee en jij hebt alle mogelijkheden om eens goed kritisch te zoeken naar die ene vis voor jouw.

 

3. Je bespaart geld

Ook super handig, je single leven zorgt er voor dat jij veel meer geld hebt om uit te geven aan dingen die jij leuk vindt. Geen verplichte dure verjaardagen van schoonfamilie of die dure cadeaus op Valentijnsdag, jullie jubileum of noem maar op. Heb je mooi wat geld over om een van deze toffe boss lady-cases te kopen om je onafhankelijkheid te vieren!

 

4. Schoonmaken? Alleen wanneer jij daar zin in hebt!

Ken je dat, dat je je hele huis aan kant maakt omdat je bezoek ontvangt? Nou, van dit lijstje kun je zonder partner je slaapkamer alweer afstrepen. Wat voor jou acceptabele rommel is laat je lekker liggen, niemand die er over klaagt. Ideaal toch?!

 

Ken jij nog meer voordelen van single zijn? Laat dit dan weten in de reacties!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden