test banner

Welke festivals mag jij niet missen deze zomer? (Deel 1)

  • Geplaatst op
  • Door Casetastic
  • 0
Welke festivals mag jij niet missen deze zomer?  (Deel 1)

Ga jij deze zomer ook tientallen festivals afstruinen om te genieten van het lekkere weer en de muziek? Zorg dan dat je uitrusting helemaal festivalproof is, inclusief bijpassende powerbank & telefooncase. Wij hebben de leukste festivalcombi's voor je op een rijtje gezet!

Soenda Outdoor Festival Edition

20 mei 2017 | Ruigenhoekse Polder, Utrecht | Techno

Op 20 mei vindt de 9e editie van het Soenda Festival plaats. Tijdens deze editie zijn er ruim veertig nationale en internationale artiesten aanwezig die zorgen voor een feestelijke dag (12u tot 23u) vol muziek en zon. Om alle mooie momenten op deze dag vast te leggen raden wij de zomerse Mandala powerbank & case combi aan.

 

 

 

 

Pinkpop festival

3,4 en 5 juni | Megaland Landgraaf, Limburg | Divers

In het pinksterweekend kun je weer flink losgaan op het Pinkpop festival, met o.a. Martin Garrix, Kensington, Sean Paul, Broederliefde, Passenger, Clean Bandit, Kodaline en Justin Bieber. Drie dagen lang feest vraagt om een goede powerbank om een goede boost voor je telefoon, wil je iedereen nog een keer terug kunnen vinden op het grote terrein. Voor Pinkpop festival hebben wij de mooie Stay Wild festival combi.

 

 

 

Best Kept Secret

16, 17, 18 juni | Hilvarenbeek, Nood-Brabant | Indie, folk, hiphop, elektronisch

Het Best Kept Secret-festival is inmiddels echt geen geheim meer. Het festival vindt sinds 2013 plaats op het terrein van safaripark Beekse Bergen, wat zorgt voor een prachtige locatie voor dit festival vol muziek. Met in totaal 5 podia en namen als Radiohead, Arcade Fire, Run the Jewels, James Blake en nog veel meer is dit een festival dat je niet mag missen deze zomer. Om deze drie dagen goed door te komen met een hele & volle telefoon hebben wij de Best Kept Secret-festival combi met een hippe Marble powerbank & bijpassende case.

 

 

 

Indian Summer Festival

30, 31 juni en 1 juli | Lagedijk, Noord-Holland | Pop, rock, dance, hiphop en meer..

Ieder jaar genieten opnieuw genieten 25.000 bezoekers uit heel het land van de diversiteit op het Indian Summer festival. Van pop tot rock, dance en hiphop, alles krijgt een plaatsje in het recreatiegebied Geetmerambacht waar dit festival plaatsvindt. Quintino, Kensington, Moti, Racoon, Ronnie Flex en nog veel meer artiesten zorgen voor een avond om nooit meer te vergeten. Combineer dit festival met onze Indian Summer Festival-combi om helemaal in stijl dit weekend door te brengen, mét een volle en beschermde telefoon. Speciaal voor jou in tropische-stijl!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden