test banner

Welke tijdschriften moet je zeker meenemen op vakantie?

  • Geplaatst op
  • Door Casetastic
  • 0
Welke tijdschriften moet je zeker meenemen op vakantie?

Het kan best lastig zijn om de juiste tijdschriften kiezen om mee te nemen op vakantie. Je wilt natuurlijk niet een super dun blaadje meenemen waar je zo doorheen bent, maar aan de andere kant is het ook zonde als je een enorm dikke miskoop meesleept in je koffer. Daarom zetten we speciaal voor jou de 5 favoriete tijdschriften op een rijtje voor deze zomer..

1. &C door Chantal Janzen

Een van de leuke nieuwe tijdschriften die sinds kort bestaat is &C van Chantal Janzen. Een dik tijdschrift met pagina's vol gevatte interviews, mode, beauty, lifestyle, food en nog veel meer geeft je een heel aantal uurtjes plezier. Daarnaast is het met de fashionable covers met iedere maand een andere kleur ook nog eens heel leuk om te verzamelen. En ben je uitgelezen maar heb je er nog lange geen genoeg van? Dan lees en kijk je nog gewoon even verder op de website, met nog véél meer leuke content.

 

2. LINDA door Linda de Mol

Jahoor, ook onze all time favorite LINDA hoort zeker in dit rijtje. Met pagina's vol inspirerende verhalen zorgt Linda er al een hele tijd voor dat we geen genoeg kunnen krijgen. Heb je liever iets speciaals? Ga dan voor de leuke LINDA.meiden of L'HOMO editie. Vooral in deze laatste is genoeg moois te zien! ;)

En goed nieuws, ook Linda heeft een uitgebreide online omgeving waar je nog fijn even verder kunt kijken en lezen. Genoeg om je vakantie mee door te komen dus!

 

3. JAN magazine

Een strak blad voor de stijlvolle vrouw, dat is hoe je JAN magazine kunt beschrijven. Ze koppelen beauty en mode aan onderwerpen als living, psyche, hotspots en leuke dingen. Alles wat je nodig hebt om even lekker weg te dromen op je vakantiebestemming. Vergeet dit blad dus ook zeker niet als je je koffer aan het inpakken bent. Alvast een voorproefje? Kijk dan eens op de website. Ze hebben trouwens ook héle leuke agenda's voor het nieuwe jaar!

 

4. Grazia

De Grazia is perfect als je van showbizz nieuws houdt. In deze wekelijkse Glossy wordt je op de hoogte gehouden van alles wat er speelt op het gebied van fashion, beauty, celebs & lifestyle. Een heerlijk blaadje dat lekker weg leest op het strand of bij het zwembad. Dat is toch een guilty pleasure van ons allemaal, nietwaar?!

 

5. Fashion, beauty & lifestyle vloggers

Heb je helemaal geen zin om moeite te doen om een tijdschrift mee te slepen? Ook geen probleem! Kijk dan eens in dit overzicht met de leukste Nederlandse lifestyle vloggers, zodat je op vakantie lekker eindeloos filmpjes kunt kijken!

Trouwens, de meeste van deze bladen kun je ook lezen op je telefoon of tablet, dus ik zeg; gewoon allemaal meenemen.. zorg er dan wel voor dat je telefoon goed beschermd is, anders heb je nog niks!

 

Wat is jouw favoriete vakantie tijdschrift?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden