HUAWEI P10 Lite hoesjes

De luxe Huawei P10 smartphone kan natuurlijk niet zonder een mooie Lite-versie. De Huawei P10 Lite is misschien wel net zo mooi, maar met een stuk gunstiger prijsje dan de Huawei P10. De P10 Lite is een krachtig toestel met een goede camera. Dikke prima als je een goed toestel wilt voor een niet al te hoge prijs. Het mooie design van dit toestel is niet van zichzelf bestand tegen onverwachte gebeurtenissen. Schade voorkomen op je mooie toestel doe je met een Huawei P10 Lite hoesje.

VOORKOM KRASSEN OP JE TELEFOON met een huawei p10 lite hoesje

Zie jij jezelf al zitten, op een terras te genieten van het zonnetje. De ober komt je drankje serveren en op het moment dat je het glas met versgeperste juice wilt aanpakken, stoot je per ongeluk je telefoon van tafel. Met een doffe klap valt je dierbare toestel op de harde ondergrond. Wat ben jij blij dat je een goed en stevig Huawei P10 Lite hoesje van Casetastic hebt. Niets aan de hand! Je raapt je toestel van de grond en deze is nog helemaal krasvrij. De softcovers van Casetastic zijn gemaakt van flexibel TPU-materiaal. Dit materiaal heeft een schokabsorberende werking en vangt lichte schokken op tijdens een kleine val. Daarnaast zorgt dit hoesje ervoor dat de zijkanten en achterkant van je toestel krasvrij blijven. Scherpe voorwerpen in je handtas vormen dus niet langer een gevaar voor je mooie smartphone.

EEN FASHIONABLE UITSTRALING

De Huawei P10 Lite hoesjes van Casetastic zorgen niet alleen voor bescherming van je toestel. Ze geven je telefoon ook nog eens een leuke uitstraling. Hoe leuk is het om je Huawei P10 Lite hoesje te combineren met de rest van je outfit. Je telefoon is immers ook een accessoire van je outfit. In ons ruime assortiment met meer dan 200 unieke designs zit er altijd een Huawei P10 Lite hoesje tussen die perfect bij je past. Of je nu opzoek bent naar vrolijke bloemen, marmerprint of dierenprint, Casetastic heeft het in huis. Na het zien van ons assortiment wil je er misschien zelfs wel twee. Dat is alleen maar handig, want dan kun je af en toe nog afwisselen!

SNELLE SERVICE

Je bestelt bij Casetastic niet zomaar een Huawei P10 Lite hoesje met leuke print. Je kiest ook voor topkwaliteit en een goede service. Onze Huawei P10 Lite hoesjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan. Daarnaast bestel je eenvoudig een Huawei P10 Lite hoesje op onze website en is deze in Nederland al binnen 3 werkdagen in huis! Ik hoor je denken: ‘hoe zit het met de verzendkosten?’ Nou, die betalen wij! Bestel snel en makkelijk een leuk Huawei P10 Lite hoesje, ook zónder vooraf een account aan te hoeven maken.

Bekijk ook onze Huawei P20 Lite, Huawei P20 en Huawei P10.