Huawei P20 hoesjes

De Huawei P20 is de opvolger van de bekende Huawei P10. Het is een handig toestel met alles erop en eraan. Zo maak je met de camera altijd perfecte foto’s voor op je sociale mediakanalen en hoef je je over de levensduur van de batterij geen zorgen te maken. Dit hypermoderne toestel wil je natuurlijk goed beschermen met een Huawei P20 hoesje. Heb jij even geluk, want bij Casetastic hebben we een supergroot aanbod met leuke Huawei P20 hoesjes.

Slijtagesporen tegengaan

Je telefoon neem je ongetwijfeld overal mee naartoe en gebruik je vast wel meer dan 10 keer per dag. Doordat jij je telefoon zo vaak gebruikt neemt de kans op slijtagesporen toe. Zonder Huawei P20 hoesje heb je al snel een kras op je mooie smartphone dankzij je sleutels in je tas. Ook zijn deukjes in de behuizing van je telefoon geen uitzondering wanneer je toestel zonder Huawei P20 hoesje uit je handen glipt en op de grond valt. Wees daarom voorbereid met een goed Huawei P20 hoesje voor om je telefoon! Bij Casetastic kun je kiezen uit een groot aanbod softcovers met unieke print! Het grote voordeel van een softcover is dat deze lekker dun is, waardoor je nauwelijks voelt dat er een hoesje om je telefoon heen zit. Daarnaast heeft het materiaal van de softcover een schokabsorberende werking en beschermt dit type phone case de zijkanten en achterkant van je toestel tegen krassen. 

Luxe telefoonhoesjes

De keuze is reuze bij Casetastic. Met ons assortiment van meer dan 300 unieke prints zit er altijd wel een passend Huawei P20 hoesje voor je tussen. Hoe leuk is het om je Huawei P20 hoesje af te stemmen met de rest van je outfit? Een opvallend printje laat jouw toestel stralen bij een neutrale outfit. Daarnaast steel je op het strand de show met de hoesjes uit onze zomercollectie. Voor iedere outfit heeft Casetastic een ander Huawei P20 hoesje. Met meerdere hoesjes in je hoesjescollectie kun je nog eens lekker afwisselen. Je draagt immers toch ook niet iedere dag dezelfde schoenen?

Een Huawei P20 hoesje bestellen bij Casetastic

Bij Casetastic kun je altijd rekenen op een topservice! Onze klantenservice staat maar liefst 5 dagen in de week voor je klaar en is te bereiken via de telefoon, mail, Facebook en zelfs via een dm op Instagram. Met een paar klikken op de knop ligt jouw nieuwe Huawei P20 hoesje binnen 3 werkdagen bij jou in huis. Start met shoppen!

Psst! Heb je ook onze Huawei P30 Pro hoesjes en Huawei P10 hoesjes al gezien?