Samsung Galaxy S6 Hoesjes

Deze telefoon is voorzien van de high-end specificaties die je van Samsung mag verwachten. Hoewel dit type toestel inmiddels is opgevolgd door de Galaxy S7 en de Galaxy S8, is het nog steeds een interessant toestel voor als je wat minder te besteden hebt. Om je Samsung Galaxy S6 op te fleuren doe je er natuurlijk een mooi Samsung Galaxy S6 hoesje omheen.

Prima bescherming met een Samsung Galaxy S6 hoesje

Met een softcover van Casetastic hoef jij je geen zorgen te maken over beschadigingen op je telefoon. Het schokabsorberende materiaal van dit type Samsung Galaxy S6 hoesje vangt zachte stoten en klappen op. Je toestel is zo beschermt wanneer deze per ongeluk uit je handen glipt. Het materiaal is erg flexibel, waardoor het Samsung Galaxy S6 hoesje eenvoudig om je toestel heen te bevestigen is. Superhandig! Ook biedt een goed Samsung Galaxy S6 hoesje bescherming tegen krassen op de achterkant en zijkanten van je telefoon. Scherpe voorwerpen in je handtas vormen niet langer een gevaar voor je telefoon.

Een opvallend design

De echte fashionista's willen opvallen! Ben jij één van hen? Dan mag een opvallend en hip Samsung Galaxy S6 hoesje natuurlijk niet aan je outfit ontbreken. Een telefoonhoesje is de finishing touch van je outfit. Heb je een opvallende outfit aan, dan maakt een Samsung Galaxy S6 hoesje met classy marmer look deze helemaal af. Ga je een dagje lekker voor neutraal, dan kan een opvallende print op de Samsung Galaxy S6 hoes ervoor zorgen dat jij super voor de dag komt. De Samsung Galaxy S6 hoesjes van Casetastic zijn onderscheidend en op maat gemaakt. Alle designs worden door onze eigen designers of internationale designers waar we mee samenwerken ontworpen. Zo loop jij altijd met een uniek item rond!

Goede service

Een groot voordeel van onze Samsung Galaxy S6 hoesjes is dat ze lekker betaalbaar zijn. Vanaf €14,99 heb jij al een mooi sieraad voor om je telefoon. Dat is pas lekker makkelijk opleuken! Je kunt daarnaast altijd rekenen op een goede service. Onze klantenservice is 5 dagen per week bereikbaar en de verzending van onze Samsung Galaxy S6 hoesjes is altijd helemaal GRATIS! Waar wacht je nu nog op?

Heb je ook onze Samsung Galaxy S8 hoesjes en Samsung Galaxy S9 hoesjes al gezien?