Sale

Aantal
Kies je toestel
Filters
Sale

Er zijn geen producten gevonden

Sale: telefoonhoesjes en accessoires

Door ons grote aanbod aan verschillende telefoonhoesjes hebben wij geregeld een nieuwe collectie. Dit houdt in dat oude designs uit onze collectie verdwijnen. Een grote kans dat jij deze designs nog wel mooi vindt! Daarom plaatsen wij de huidige voorraad van deze designs op deze salepagina. Daardoor kun jij voor een prikkie een gaaf telefoonhoesje scoren! 

Filter op je toestel

Door bovenin de pagina te filteren op je toestel kun je zien welke designs voor jouw type toestel in de aanbieding zijn. Een grote kans dat je dus voor een goedkope prijs een gaaf telefoonhoesje kunt scoren om je smartphone mee te beschermen! Zit hier niks bij of spreken deze designs je niet aan? Bekijk dan onze andere designs in onze huidige collectie of bekijk onze collectiepagina om meteen naar de juiste collectie te gaan. 

Het juiste design voor jouw telefoonhoesje

Kun je niet het juiste design voor jouw telefoonhoesje vinden? Ga dan zelf aan de slag! Je kunt namelijk ook zelf je eigen hoesje ontwerpen. Helemaal naar je eigen wensen. Wees creatief en maak zelf een prachtig telefoonhoesje die 100% uniek is!

Je kunt ook altijd een kijkje nemen op ons Instagram account voor inspiratie. Hier plaatsen we, in samenwerking met onze influencers, verschillende keren per week nieuwe telefoonhoesjes voor jouw portie inspiratie. Daardoor kunnen we voor jou de keuze wellicht makkelijker maken. 

Je kunt je ook inschrijven op onze nieuwsbrief via deze link. Dan krijg je elke week de laatste trends op het gebied van fashion en telefoonhoesjes toegestuurd, blijf je op de hoogte van de nieuwste designs en krijg je zelf 10% korting op je nieuwe telefoonhoesje! Zien we jou daar?