Design je hoesje

Stay tuned! De designbare telefoonhoesjes komen binnenkort online!

Zelf een hoesje maken!

Ben je op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden die bij je past binnen ons ruime assortiment? Ga dan zelf aan de slag! Je kunt namelijk bij Casetastic ook zelf een telefoonhoesje ontwerpen. Helemaal naar je eigen wensen.

Binnen een aantal eenvoudige stappen kun jij al jouw eigen unieke hoesje ontwerpen met je eigen ontwerp, foto's en teksten voor jouw AppleSamsung of Huawei toestel. Wat is er nou leuker dan een hoesje met een foto van een speciaal moment of van een dierbaar persoon?    

Begin direct met ontwerpen

Om te beginnen met het ontwerpen van je eigen hoesje selecteer je eerst jouw merk telefoon en het type toestel. Vervolgens zal onze ontwerptool openen. Met deze ontwerptool kun je heel snel achtergronden kiezen, leuke foto's uploaden en teksten toevoegen. Alle aanpassingen in het ontwerp verschijnen real time in beeld. Ben je helemaal tevreden met je ontwerp? Voeg deze dan toe aan jouw winkelwagen en wij zullen ervoor zorgen dat dit ontwerp zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Telefoonhoesje met foto

De foto's kun je direct van je smartphone, computer of tablet uploaden, maar je kunt ook Facebook of Instagram foto's uploaden. Zorg er altijd voor dat je foto's upload met de beste kwaliteit voor het mooiste resultaat. 

Origineel Cadeau

Een eigen hoesje ontwerpen is natuurlijk leuk voor jezelf, maar misschien nog leuker om te geven als verrassing aan jouw BFF, familie of vrienden. Wees creatief en maak zelf een hoesje die 100% uniek is.  

Deel jouw design

Helemaal blij met jouw zelf ontworpen hoesje? Deel hem op je instagram pagina, gebruik de hashtag #casetastic en verbaas iedereen met jouw creativiteit!  


Het hoesje kan niet worden geretourneerd  
Een eigen hoesje is een gepersonaliseerd product, deze kunnen niet worden geretourneerd.