Accessoires

Screen protector

Gebruik je een softcover hoesje? Dan raden wij een screenprotector aan voor volledige bescherming. Een screenprotector bestaat uit meerdere onzichtbare lagen 9H gehard glas waardoor hij ontzettend sterk is en bescherming biedt tegen krassen, vallen en stoten. Het glas is daarnaast eenvoudig schoon te maken; stof en vette vingerafdrukken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Krijg je toch een keer schade? Verwijder dan de screenprotector en het beeldscherm van je smartphone is weer als nieuw! Je brengt de screenprotector eenvoudig aan en er verandert niets aan de helderheid en touch gevoeligheid van je beeldscherm, deze blijven optimaal.

Bluetooth headsets

De Happy plugs draadloze oordopjes combineren stijlvol design met geavanceerde technologie. De ontwerpen zijn gemaakt in Stockholm (Zweden), ook wel bekend om zijn levendige fashion en muziek scènes. Fashion en stijl zijn zichtbaar ontwikkeld in alle producten van Happy Plugs, zelfs de verpakking is uniek. Bekijk snel ons ruime aanbod Happy Plugs accessoires.

Fujifilm Instax

Pics or it didn’t happen! Hoe leuk is het om je mooiste herinneringen direct in handen te hebben? De Fujifilm Instax Mini 11 camera ziet er niet alleen fantastisch uit, maar maakt ook nog eens geweldige foto's! Leg jouw mooiste momenten vast en herbeleef ze keer op keer. 
Altijd al een foto af willen drukken vanaf je Apple, Samsung of Huawei toestel? Maak kennis met de Instax Mini Link, onze smartphone printer. Met deze ultra kleine smart printer kan je direct je foto’s afdrukken vanaf je smartphone via Bluetooth. De app bevat leuke functies waarmee je je foto’s kan bewerken. Voeg grappige collages toe, gebruik mooie filters en stop al je creativiteit in de party-mode.