Over Ons

Casetastic is een Nederlands merk, volledig gericht op het ontwerpen van fashionable telefoonhoesjes. Met meer dan 300 unieke designs in ons assortiment zit er altijd wel een leuk hoesje voor je tussen. Wij bieden telefoonhoesjes aan voor bijna alle modellen van de merken Apple, Samsung en Huawei.

Betrouwbaarheid

Je kunt bij Casetastic veilig winkelen en betalen.

Goede bescherming voor je telefoon

Je telefoon is waarschijnlijk een van je meest dierbare bezittingen. Je neemt deze overal mee naartoe. Zonder hoesje is je mooie toestel erg kwetsbaar. Het is daarom belangrijk om je telefoon te beschermen tegen krassen en stoten met een telefoonhoesje. De hoesjes van Casetastic zijn van goede kwaliteit en beschermen je telefoon tijdens al je fashiontrips!

Uniek

Ons creatieve team is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe prints. Elke print is met veel zorgvuldigheid ontworpen en gebaseerd op de laatste modetrends. Daarnaast werkt Casetastic actief samen met nationale en internationale designers om deze kunstenaars een podium te bieden. Met meer dan 300 unieke designs in ons assortiment vind je altijd een uniek telefoonhoesje die past bij je outfit.

Contact

Wij staan 5 dagen per week voor je klaar. Je kunt ons bereiken via hello@casetastic.nl of bellen naar +31(0)315200099 (lokaal tarief)

 

Post- en retouradres

Casetastic B.V.
Postbus 43
7050 AA Varsseveld
Nederland

Overige gegevens

KvK nummer: 55.66.3141
BTW nummer: NL851808049 B01
IBAN: NL73ABNA0484729780
BIC: ABNANL2A

Vestigingsadres

Casetastic B.V.
Lireweg 11 
7051 HW Varsseveld
Nederland

Let op: het vestigingsadres is geen bezoekadres.