Betaling

Bij Casetastic.nl is het mogelijk om een bestelling direct online af te rekenen. Hiervoor is er keuze uit onderstaande betaalmethodes. De gewenste methode kunt u tijdens het bestelproces selecteren.

IDEAL

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken. U kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

BANCONTACT / MISTER CASH

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

CREDITCARD

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Buckaroo waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

BELFIUS

Als één van Belgisch grootste banken heeft Belfius een eigen betaaloplossing ontwikkeld voor haar klanten. Bij Casetastic kunt u als Belfius klant in uw eigen vertrouwde bankomgeving uw bestelling betalen. Wij brengen geen extra kosten in rekening als u uw bestelling betaalt via Belfius.

KBC/CBC PAYMENT BUTTON

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via KBC/CBC.

BANKOVERSCHRIJVING

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Het werd geïntroduceerd door de Europese Raad om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via SEPA.

KLARNA ACHTERAF BETALEN

Makkelijk achteraf betalen. Achteraf betalen geeft de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt je de factuur via Klarna. Wij rekenen €1,00 + 2,99% (max €1,95) voor je bestelling.