Verzending en bezorging

LEVERTIJDEN

Elk Casetastic product wordt op bestelling gemaakt in Nederland en daarna met de hand geïnspecteerd. We streven ernaar om elke bestelling de eerst volgende werkdag te leveren. De gemiddelde levertijd bedraagt momenteel 1 werkdag. In drukke periodes kan de levertijd oplopen tot 3 werkdagen. PostNL levert niet op zondag/maandag. We houden u per e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling.

Alle producten op Casetastic.nl zijn direct leverbaar. Wanneer een product tijdelijk niet leverbaar is, dan kunt u het betreffende product niet bestellen.

BEZORGEN

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Zendingen naar Nederland worden standaard als brievenbuspost geleverd. Zendingen naar Nederland met meer dan twee producten worden door de pakketdienst van PostNL bezorgd.  Wij geven aan PostNL door dat jouw pakket niet aan de buren dient te worden afgegeven. Bij niet thuis wordt je pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt gebracht.

Zendingen naar België worden altijd door de pakketdienst van PostNL bezorgd.

VERZENDKOSTEN

Alle producten die u bij Casetastic.nl bestelt worden zonder bijkomende verzendkosten u verzonden, zolang het afleveradres in Nederland of België ligt. Wij bieden dus gratis verzending.

VRAGEN

Telefoon: +31 (0)315 200099 (lokaal tarief)
E-mal: hello@casetastic.nl