Veelgestelde vragen

De softcovers zijn gemaakt van het flexibele materiaal TPU. TPU is een combinatie van zacht siliconen en hard plastic. Deze combinatie zorgt voor stevige hoesjes die gemakkelijk om je toestel heen te vouwen zijn. 

De wallet case zorgt voor een volledige bedekking van je display en is daardoor qua hoesje de beste bescherming voor je scherm. De softcovers en Hardcases hebben beide een klein opstaand randje aan de voorkant. Door dit randje raakt je toestel de ondergrond nauwelijks wanneer je deze op de schermkant neerlegt. Voor een goede bescherming van je beeldscherm raden we je altijd aan om een screenprotector op je display te plakken.

Nee, wij rekenen geen verzendkosten. Binnen Nederland & België versturen wij jouw bestelling altijd GRATIS!

Al onze bestellingen worden als brievenbuspost verzonden met PostNL. Ideaal, want hierdoor hoef je niet thuis te blijven om te wachten op je bestelling. Binnen Nederland hanteren wij een levertijd van 1 – 3 werkdagen. Bestellingen naar België doen er iets langer over, namelijk 3 – 5 werkdagen.

Je mag je bestelling binnen 14 dagen na de aankoop retourneren. Instructies over het retourneren kun je vinden via de volgende link: Retourneren. Gepersonaliseerde artikelen die speciaal voor jou zijn geproduceerd met een eigen foto, logo of afbeelding zijn uitgesloten van herroepingsrecht. Door deze artikelen te bestellen ben je akkoord gegaan met het gemaakte ontwerp en de kwaliteit van de eventueel geüploade afbeeldingen.