Samsung Galaxy A52 4G Hoesjes

Aantal
Kies je toestel
Categorieën
Filters
Sale

Er zijn geen producten gevonden

Samsung Galaxy A52 4G hoesjes

De Samsung Galaxy a52 is de opvolger van de populaire Samsung Galaxy a51 en is begin 2021 gelanceerd. De Samsung Galaxy A52 bestaat uit twee varianten: een model met een chipset die 5G ondersteunt en eentje met een 4G-modem. De A52 4G is een moderne smartphone, dat voorzien is van vele onmisbare specificaties. Dit toestel heeft een prachtig design en dat moet je dan ook goed beschermen. Een Samsung Galaxy a52 4G hoesje van Casetastic is hiervoor de perfecte oplossing! 

Bescherm je Samsung Galaxy A52 4G

De Samsung Galaxy A52 4G is een kostbaar toestel waar je voorzichtig mee om wilt gaan. Helaas is schade niet uit te sluiten en zit een ongelukje in een klein hoekje. Met een Samsung Galaxy A52 4G hoesje van Casetastic kun je niet alleen zorgen voor bescherming, maar ook voor een stijlvol telefoonhoesje. Een Galaxy a52 4G hoesje zorgt ervoor dat de achterkant en zijkanten van je toestel beschermd worden tegen krassen en kleine stoten. 

Meer dan 300 unieke unieke designs

Wij hebben een groot assortiment met veel verschillende Samsung Galaxy A52 4G hoesjes. We hebben ruime keuze in verschillende designs, internationale designers, verschillende collecties en nog veel meer. Wij hebben het allemaal! Je kunt de filteropties gebruiken om jouw Samsung Galaxy a52 4G hoesje te vinden. Zo vind je heel snel het hoesje dat bij jou past! 

Laat je Samsung Galaxy A52 4g hoesje gratis verzenden

Wij gaan jouw Samsung Galaxy A52 4G hoesje gratis bij je thuisbezorgen! Je bestelling wordt persoonlijk voor je klaargemaakt en gecontroleerd.  Daarnaast is een ander grote voordeel dat je profiteert van snelle levering, 14 dagen bedenktijd en een behulpzame klantenservice. Blader snel door onze online collectie iPhone A52 54G hoesjes en hul je Samsung in een hip hoesje van Casetastic.

Bekijk ook onze hoesjes voor de Samsung Galaxy a72 5G, Samsung Galaxy A51 en Samsung S21.