Apple hoesjes voor je iPhone 

Apple is hét merk dat de wereld constant weer weet te verassen. Door continue te innoveren blijft Apple een vooruitstrevend merk. Aantrekkelijke toestellen worden bestuurd met de meest geavanceerde technologie. De iPhone is niet voor niets een van de meest populaire smartphones ter wereld. De eerste iPhone werd in 2007 gelanceerd. Vanaf dit moment was iPhone de favoriet onder de smartphones! Door de jaren heen zijn er verschillende iPhone modellen bijgekomen. Populaire iPhone toestellen zijn onder andere de iPhone 12, iPhone 11, iPhone 8, iPhone XR en iPhone X. Naast deze vrij compacte modellen biedt Apple de iPhone ook in grotere maten aan: de zogenaamde ‘Plus’ modellen. Deze toestellen hebben een groter touchscreen scherm. De iPhone is een kwalitatief goed en moderne telefoon waar je jarenlang plezier van hebt!

Optimale bescherming

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Je wilt jouw geliefde toestel natuurlijk goed beschermen wanneer deze per ongelijk uit je handen glipt. Het luxe design van je iPhone is helaas niet uit zichzelf bestand tegen krassen en storen. Het is natuurlijk zonde als jouw mooie toestel krassen of deukjes oploopt door een kleine val. Het is daarom belangrijk om je iPhone te beschermen tegen beschadigingen door het gebruik van een Apple hoesje voor je iPhone. Casetastic biedt Apple hoesjes aan voor alle verschillende iPhone modellen. 

Bescherm het scherm van je iPhone

Naast de randen en de achterkant van je toestel wil je natuurlijk ook dat je scherm wordt beschermd tegen schade. Dit kun je perfect doen met een uniek Apple hoesje van Casetastic. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat bijvoorbeeld sleutels in je tas je luxe iPhone bekrassen tijdens een van je fashiontrips. Zorg er daarom voor dat ook de voorkant van je toestel de bescherming krijgt die het verdient. Speciaal voor je scherm biedt Casetastic, naast Apple hoesjes, screenprotectors aan. Dit is een doorzichtig plaatje gemaakt van glas die je eenvoudig op je telefoon kunt plakken. Dit extra laagje op je scherm zorgt ervoor dat jouw scherm geen krassen oploopt tijdens gebruik. Het grote voordeel van een glasplaatje is dat je nauwelijks merkt dat er een extra laagje over je scherm heen zit.

Een uitgebreid assortiment aan Apple hoesjes

Naast bescherming van je iPhone is een telefoonhoesje ook een accessoire. Bij iedere outfit past weer een ander Apple hoesje. Bepaal zelf het uiterlijk van jouw telefoon met het gevarieerde assortiment telefoonhoesjes van Casetastic. Casetastic heeft alles in huis, of je nu een zakelijke, hippe of juist kleurrijke uitstraling zoekt voor je Apple hoesje. 

Snelle service voor je Apple hoesje

Om schade aan je telefoon te voorkomen biedt Casetastic een snelle levering. Vind bijvoorbeeld direct je iPhone 12 Mini hoesje, of iPhone 12 Pro hoesje. We bezorgen het uitgekozen Apple hoesje binnen 3 werkdagen bij jou thuis. Bovendien is verzending gratis. Bestel vandaag nog jouw unieke Apple hoesje op Casetastic.nl!