iPhone 11 Hoesjes

Aantal
Kies je toestel
Categorieën
Filters
Sale

Er zijn geen producten gevonden

iPhone 11 hoesjes

De iPhone 11: liefde op het eerste gezicht. Het wordt nu extreem lastig om nog een slechte foto te maken. Met de nieuwe camera's en vernieuwde interface kun je voortaan foto's maken met hoge kwaliteit. Video's kun je nu zelfs ook eenvoudig bewerken op je iPhone. Een iPhone 11 hoesje voor dit mooie toestel is daarom van groot belang, want een ongeluk zit maar in een klein hoekje!

Bescherm je telefoon met een iPhone 11 hoesje

De prijs van een iPhone 11 is een flinke hap uit je portemonnee. Dan wil je natuurlijk ook dat je toestel goed wordt beschermd. Een glazen screen protector kan zorgen voor dat extra beetje bescherming. Hierdoor krijgt je scherm minder snel krassen. Met een iPhone 11 hoesje zorg je ervoor dat het design van je iPhone er mooi uit blijft zien. Beschadigingen van de behuizing kunnen voorkomen worden met een iPhone 11 hoesje. 

De juiste match: iPhone 11 hoesje

Casetastic heeft heel veel verschillende designs voor de iPhone 11. Door ons ruime assortiment aan iPhone 11 hoesjes kun jij altijd iets vinden dat bij je past. Met onze filteropties heb je zo het telefoonhoesje gevonden dat past bij jouw outfit. Wist je dat elke design is ontworpen door één van onze (internationale) designers? 

Goede kwaliteit

Bij Casetastic kies je niet alleen voor een unieke design op je telefoonhoesje, maar ook voor kwaliteit! De telefoonhoesjes van Casetastic zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat. We bezorgen je iPhone 11 hoesje binnen 1 tot 2 werkdagen. Extra voordeel: de bezorgkosten en eventuele retourkosten betalen wij! Bestel nu een iPhone 11 hoesje, ook zónder vooraf een account aan te hoeven maken!

Bekijk ook onze iPhone 12 hoesjes, iPhone 11 Pro hoesjes, iPhone 11 Pro Max hoesjes en iPhone X hoesjes.