iPhone 5 Hoesjes

Aantal
Kies je toestel
Categorieën
Filters
Sale

iPhone 5 Hoesjes

Heb jij een iPhone 5? Dan wil je dit leuke toestel natuurlijk beschermen tegen schade. Het designteam van Apple heeft ervoor gezorgd dat deze toestellen uiterst stijlvol zijn afgewerkt. Een goed iPhone 5 hoesje voor zo'n mooie telefoon is daarom zeker geen overbodige luxe. Wist je dat de iPhone 5, iPhone 5s en iPhone SE exact dezelfde afmetingen hebben? Deze verschillende toestellen passen dus allemaal in hetzelfde iPhone 5 hoesje.

Onvoorspelbare gebeurtenissen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je telefoon beschadigd raakt tijdens een van je fashion trips. Een smartphonehoesje is een goede manier om je dierbare toestel te beschermen tegen krassen en kleine stoten. Een softcover beschermt de achterkant en zijkanten van je toestel. Wil je het scherm van je telefoon extra goed beschermen? Plak dan een screen protector op je scherm. Een screen protector beschermt je scherm namelijk tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels en andere scherpen voorwerpen in je tas.

Een uniek uiterlijk voor je iPhone 5 hoesje

Het design van je telefoon ziet er zelf al erg mooi uit, maar een beetje meer karakter kan absoluut geen kwaad. Ben jij een persoon die de halve dag met je telefoon in je handen rondloopt? Dan wil je natuurlijk dat het iPhone 5 hoesje past bij de rest van je outfit. Met een iPhone 5 hoesje van Casetastic stijl je het uiterlijk van je iPhone 5 in een handomdraai van een mooi toestel die iedereen heeft, naar een hip apparaat met een uniek uiterlijk. Binnen het ruime assortiment iPhone 5 hoesjes van Casetastic vind je altijd wel een iPhone 5 hoesje dat perfect aansluit bij jouw unieke stijl.

Vliegensvlug in huis en gratis verzending

De iPhone 5 hoesjes van Casetastic zijn van goede kwaliteit. Zo zorg je ervoor dat je telefoon zo lang mogelijk wordt beschermd. Bestel je een iPhone 5 hoesje bij Casetastic, dan betaal je geen verzendkosten! Je iPhone 5 hoesje wordt zo snel mogelijk verzonden. Binnen Nederland hanteren wij een verzendtijd van 1 tot 3 werkdagen. Voor Belgische klanten geld een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Waar wacht je nog? Koop vandaag nog een uniek iPhone 5 hoesje op casetastic.nl

Bekijk ook onze iPhone SE hoesjes, iPhone 7 hoesjes en iPhone XR hoesjes.