iPhone 8 Plus Hoesjes

Aantal
Kies je toestel
Categorieën
Filters
Kleur
Collectie
Designer
Sale

iPhone 8 Plus hoesjes

De iPhone 8 Plus is een waanzinnige smartphone vol mooie verbeteringen. Deze opvolger van de iPhone 7 Plus lijkt qua uiterlijk sterk op zijn voorganger, maar is van binnen zeker verbeterd. Dit toestel heeft namelijk een sterkere processor en nog betere camera’s om al je mooie momenten mee vast te leggen. Zo'n fraaie telefoon moet worden beschermd. 

Zorgeloos genieten met je iphone 8 plus hoesje

Het zou je maar gebeuren. Je bent een dagje uit en wil een mooie foto maken voor op je Instafeed. Je raakt even afgeleid en je telefoon glijdt uit je handen en valt met een klap op de grond. Op dit moment wens je dat je een goed iphone 8 Plus hoesje om je telefoon heen had en je telefoon vrijwel ongedeerd is van de val. Met een iPhone 8 Plus hoesje van Casetastic zijn de randen en de achterkant van je telefoon beschermd bij een kleine val. Ook voorkom je met een iPhone 8 Plus hoesje slijtage plekken op je smartphone. Wil je ook het beeldscherm beschermen? Met een screen protector vormen scherpe voorwerpen in je tas geen gevaar meer voor het display van je telefoon. Een screen protector beschermt je beeldscherm tegen krassen, maar maakt het scherm niet bestand tegen een val.

Je iphone 8 plus hoesje als accessoire

Jouw iPhone 8 Plus hoesje matchen met je outfit? Dat kan! Door het ruime assortiment van Casetastic zit er altijd een iPhone 8 Plus hoesje tussen dat past bij jouw stijl. Casetastic is dé online webshop waar je terecht kunt voor een groot aanbod leuke en zeer betaalbare iPhone 8 Plus hoesjes. Dankzij een iPhone 8 Plus hoesje blijft je smartphone langer mooi. De print die je uitkiest verfraait je telefoon en weerspiegelt jouw unieke persoonlijkheid. Don’t be like the rest of them!

Gratis verzending en super snel in huis

Verzendkosten? Wat zijn dat? Bij Casetastic sturen wij je bestelling gratis naar je op. Daarnaast wordt je bestelling zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Binnen Nederland hanteren wij een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Woon je in België? Dan bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen.

Bekijk ook onze iPhone 7 Plus hoesjes, iPhone 8 hoesjes en iPhone X hoesjes.