iPhone XS Hoesjes

Aantal
Kies je toestel
Categorieën
Filters
Sale

Er zijn geen producten gevonden

iPhone Xs hoesjes

De iPhone XS is de opvolger van de welbekende iPhone X. Dit toptoestel heeft een beeldscherm van 5,8-inch en lijkt daardoor erg op de iPhone X. In vergelijking met ander oudere iPhone-modellen werkt de iPhone XS sneller en dit toestel is door geavanceerdere technologie slimmer geworden. Bescherm het mooie design van dit toestel met een hoesje voor je iPhone XS.

Voorkom schade: Bestel een iPhone Xs hoesje

Een van de grote voordelen van de iPhone XS is het mooie grote beeldscherm. Echter betekent een groter beeldscherm ook meer kans op schade. Voorkom schade aan het beeldscherm van je smartphone door te kiezen voor een iPhone XS hoesje die over de randen van je toestel heen valt. Dit in combinatie met de juiste screen protector zorgen ervoor dat jouw beeldscherm veilig is tijdens al je fashion trips. Daarnaast beschermt een iPhone XS hoesje de achterkant en zijkanten van je iPhone XS, waardoor het toestel bestand is voor de schok tijdens een kleine val. Ook voorkom je met het juiste iPhone XS hoesje krassen op je mooie toestel. Je kunt ook gebruik maken van een screenprotector voor je iPhone XS om schade te voorkomen. 

Val op met een unieke print

Don’t be like the rest of them. Natuurlijk zijn er meer mensen met een iPhone XS. Maak daarom je toestel eigen door te kiezen voor een unieke print die past bij je persoonlijke stijl. Hierdoor onderscheid je jezelf van de rest. Een leuke print is daarnaast ook een aanvulling van je outfit. Met meer dan 300 unieke designs in ons assortiment zit er altijd wel een iPhone XS hoesje tussen die past bij jouw wensen. Kies je voor een kleurrijk iPhone XS hoesje of toch liever een strak en zakelijke print? Verfraai je toestel eenvoudig met een leuk iPhone XS hoesje.

Snelle levering en gratis verzending

Om je iPhone XS zo snel mogelijk van de juiste bescherming te voorzien, hanteert Casetastic een snelle levertijd. Wij rekenen een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, maar meestal wordt je iPhone XS hoesje al de volgende dag bezorgd. Daarnaast betaal je geen verzendkosten. Bestel vandaag nog een iPhone XS hoesje op casetastic.nl!

Bekijk ook onze iPhone XR hoesjes, iPhone XS Max hoesjes en iPhone 8 hoesjes.