Unieke Apple, Samsung & Huawei hoesjes

Aantal
Kies je toestel
Categorieën
Filters
Sale

Er zijn geen producten gevonden

Leuke en unieke telefoonhoesjes voor jouw smartphone


Softcover hoesjes

De naam zegt het eigenlijk al, een softcover is een zacht en flexibel telefoonhoesje, gemaakt van TPU of siliconen. Je kunt hem gemakkelijk om je toestel heen doen en daarom eenvoudig wisselen van hoesje. TPU staat voor ‘thermoplastisch polyurethaan’, een flexibele kunststof en de middenweg tussen wat zachter siliconen en hard kunststof. De grote voordelen van TPU hoesjes zijn dat ze naadloos op je smartphone aansluiten, extra grip geven en licht en slank zijn waardoor het uiterlijk van je mooie iPhone of Samsung behouden blijft. Daarnaast is het materiaal schokabsorberend, dat betekent dat de grootste klap wordt opgevangen bij een val. Het is natuurlijk geen garantie maar met een softcover hoesje is de kans op schade aan je smartphone een heel stuk kleiner. 

Softcover telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren, (deels) doorzichtig, met een hippe print of te personaliseren met jouw eigen foto!

Siliconen hoesjes


Siliconen hoesjes zijn nog iets zachter en flexibeler dan TPU hoesjes, dat betekent dat ze nog wat meer schokabsorberend zijn. Daarentegen geven ze wat minder grip dan een TPU hoesje.

Nooit meer krassen en barsten met een screenprotector


Zorg daarnaast voor een screenprotector om ook je beeldscherm goed te beschermen. Op die manier is je geliefde smartphone volledig beschermd tegen krassen, stoten en kleine ongelukjes.