iPhone 6s Hoesjes

Aantal
Kies je toestel
Categorieën
Filters
Sale

iPhone 6S Hoesjes

De iPhone 6S van Apple is een slank toestel en maar 6 mm dik. Het toestel ligt makkelijk in de hand en de behuizing is gemaakt van aluminium. Dat het toestel stevig aanvoelt wil niet zeggen dat het bestand is tegen krassen. Dit mooie toestel wil je natuurlijk een goede bescherming geven. Een iPhone 6S hoesje van Casetastic kan ervoor zorgen dat de achterkant en de zijkant van je iPhone 6S goed beschermd worden.

Essentiële bescherming: iPhone 6s hoesje

Je telefoon is ontworpen om de hele dag gebruikt te worden. Als je jouw telefoon vaak gebruikt dan bestaat er een kans op slijtage aan de buitenkant van je telefoon. Een iPhone 6S hoesje kan ervoor zorgen dat je telefoon volledig beschermd wordt tegen krassen en kleine stoten. De softcovers van Casetastic zijn gemaakt van TPU en hebben een schokabsorberende werking. Deze telefoonhoesjes zijn super slank en het design van je toestel blijft daardoor goed behouden. Wil je ook graag het scherm van je iPhone 6S beschermen, dan raden we aan een screen protector op je toestel te plakken voor dat laatste beetje extra bescherming.

Een fashionable hoesje

Jij wilt natuurlijk een iPhone 6S hoesje dat ook past bij je outfit. Bij Casetastic ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod met iPhone 6S hoesjes. Casetastic is dé online webshop waar je terecht kunt voor unieke, bijzondere en fashionable iPhone 6S hoesjes. Al onze iPhone 6S hoesjes zijn ontworpen door één van onze (internationale) designers.

Gratis verzending voor je iPhone 6s hoesje

Wij vinden verzendkosten alleen maar vervelend. Daarom rekenen we geen verzendkosten en bezorgen we jouw iPhone 6S hoesje gratis bij je thuis. Doordat wij de verzendkosten betalen is de verzending voor jou altijd gratis. Door onze snelle service heb je altijd 14 dagen de tijd om je hoesje gratis te retourneren. Bekijk nu snel onze iPhone 6S hoesjes en kies een design naar keuze uit!

Bekijk ook onze iPhone 12 hoesjes, iPhone 11 hoesjes en iPhone 6 hoesjes.